Моята цел ще бъде да събудя Антикорупционната комисия, ще дам

...
 Моята цел ще бъде да събудя Антикорупционната комисия, ще дам
Коментари Харесай

Цацаров: Ще събудя Антикорупционната комисия

 

Моята цел ще бъде да събудя Антикорупционната комисия, ще дам съответни оферти в концепцията. Това съобщи през днешния ден в Народното събрание основният прокурор Сотир Цацаров малко преди да бъде изслушан от групата на Обединените патриоти във връзка номинацията му за началник на КПКОНПИ.

Не е моя работа да предлагам промени в закона, въпреки той да има недостатъци. Но и няма да скрия мнението си за всичко това, което би трябвало да бъде направено като промени в закона ", сподели още той и добави, че предлагането на Българска социалистическа партия президентът да назначава управлението на Антикорупционната комисия не е от през днешния ден.

Лично аз не мисля, че този модел е най-работещия. Имало е среща с Българска социалистическа партия, споделил съм какво мисля, не съм трансформирал мнението си и в този момент, сподели той, само че посочи, че политическа логичност няма да разяснява.

Отново следствието за умрялото 3-годишно момченце, Цацаров съобщи, че през вчерашния ден е конфискувана документите от всички медицински заведения, чиито шефове са отстранени до края на инспекциите. Резултатите от аутопсията и началните резултати са конфискувани, разпитани са родителите на детето, те са предали и записите от телефонните им апарати, които ще допринесат за откриване на истината. Ще последват разпити на всички медицински лица на трите лечебни заведения. Ще се изиска съдебно-медицинска експертиза. Нека от този случай да не вършим резюме за качествата на всички медицински експерти, сподели още Цацаров.  

По мотив митинга с коленичили хора пред президенството против избора на Гешев, Цацаров съобщи: Коленичи се в два случая – когато горещо се молиш на Господ и с цел да отдаваш респект за починалите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР